JUDO REGISTAR !

Na službene mailove koji su u bazi HJS-a, poslani su user name i password za korištenje judo registra.

Ukoliko niste dobili na svoj mail user name i pass ili ste u međuvremenu promjenili mail adresu molimo vas da kontaktirate web administratora na mail:

mario.krvavac@judo.hr

Sa svojim user accauntom se možete ulogirat na početnoj stranici sa lijeve strane u prozoru "Log in".

Ukoliko uopće niste zaprimili mail sa službenim podacima, molimo vas da dostavite sljedeće na navedeni e-mail: naziv kluba, ime odgovorne osobe kluba, adresu kluba i vaš mail.

O judo registru:

Hrvatski Judo Savez je u zadnje vrijeme puno napredovao, pa tako i u odjelu tehnike. Naime HJS je u suradnji sa Slovenski judo savezom napravio JUDO REGISTAR.
Judo registar je suvremeni način unošenja natjecatelja, trenera, sudaca u bazu podataka i isto tako novi način prijave na natjecanja kao što su PH i mnogi drugi turniri u organizaciji HJS-a i JZS-e. Judo registar je isto zamišljen tako da bi svaki podatak natjecatelja bio izložen na stranici HJS-a, kao što su IME PREZIME, DATUM ROĐENJA, KLUB, REZULATI, MEĐUSOBNI OKRŠAJI (head to head), FOTOGRAFIJA NATJECATELJA, itd.

Vrlo je važno da podatke koje unesete da oni budu točni, jer ih nakon tog nećete moći sami promjenit, nego će to za vas morat učinit HJS uz novčanu naknadu.
Isto tako uz svakog natjecatelja obavezna je fotografija natjecatelja veličine 413x531 px,  centrirana i profesionalna, što znači da slika nemože bit izrezana iz nekog izlazaka, obiteljskog okupljanja, itd.

Rok za unos natjecatelja je otvoren do 01.10.2010.
Molimo vas za što bržu realizaciju sa unošenjem vaših natjecatelja i stručnog stožera, te informacija o vašem klubu.