Od veljače 2018.godine u IPPON GEAR-u!

Ippon-shop, koji je već duže vrijeme poznat na judo tržištu kao glavni distributer za Adidas u Europi, uspješno je proslavio 15 godina rada te objavio "udarnu" vijest da je i službeno postao dio IJF brendinga.


Cilj Ippon-shopa je uvijek bio osigurati "judo svijet" sa najboljom mogućom uslugom i opremom. Nakon uspješnog širenja Ippon-shop mreže po cijeloj Europi i zbližavanje sa svim zaljubljenicima u judo, odlučili su pokrenuti vlastiti Judo Brand u 2016.godini, IPPON GEAR, a danas je taj isti brand postao i službeno nositelj crvene markice "IJF APPROVED".

Ippon-shop je dugogodišnji partner nekoliko nacionalnih ekipa, kao što su Austrija, Češka, Danska, Hrvatska, Mađarska, a isti nacionalni savezi koji su do sada bili opremljeni Adidasom, već od veljače biti će opremljeni IPPON GEAR-om na svim natjecanjima IJF World Judo Tour-a.


Novi judogi odobren od IJF-a zvati će se IPPON GEAR LEGEND i od veljače 2018.godine biti će dostupan i ostalim zaljubljenicima u judo. Oprema će biti dostupna u "regular" i "slim fit" krojevima, te će se cijene kretati već od 109€ za gornji dio judogija i 39€ za hlače. U prva tri mjeseca, nova IJF oprema biti će ponuđena sa specijalnim popustom od 20% da bi judo svijet čim prije iskusio kvalitetu Ippon Gear judogija.

Otkrijte cijeli asortiman Ippon Gear opreme na www.ippon-shop.com