Kreativni natječaj crtanja za U-13 školarce (do 3.5.)

Europska unija Judo poziva školsku djecu mlađu od 13 godina da sudjeluju u nagradnoj igri za crtanje pod nazivom"Što vam znači judo u školi?"

Sada kada svi učimo i treniramo od kuće, želimo vas pozvati da putujete kroz vrijeme s nama i još jednom zamislite kako izgleda kako bi se upoznali sa svojim školskim prijateljima, vašim judo učiteljem i kako izgleda natjecanje. Predstavljanje imena vaše škole s obitelji i prijateljima uz vas je posebno i želimo znati kakav je osjećaj biti dio Judo školske lige.

Pravila:

  • Crtati možete bilo kojim tehnikama (olovka, bojica, tempera, grafika, itd.);
  • Pazite na Judo vrijednosti pri crtanju te svako fizičko djelovanje na vašem crtežu/ilustraciji uskladite sa duhom juda;
  • Poštujte zakone o autorskim pravima;
  • Slanjem crteža pristajete na to da se pojavljuje u Galeriji web stranice Judo školske lige te se može koristiti kao formalna ilustracija u budućim promocijskim materijalima Judo školske lige.
  • Kada objavite nešto vezano uz ovaj natječaj na društvenim medijima, molimo vas da koristite hashtag: #myjudoschoolsleague.

Kako poslati ilustraciju:

Potpišite crtež svojim imenom, navedite svoju dob i veličinu kimona (100, 110, 120, 130, 140, 150, 160) i majice (7-8, 9-11, 12-14 – veličine su prema uzrasnim godinama), dostavite skeniranu kopiju art@judoschoolsleague.com i navedite svoju adresu (zemlja, poštanski broj, grad, točna adresa za isporuku) gdje možemo poslati naljepnicu ili nagradu. Adresa koju dostavite koristit će se samo u svrhu isporuke, a nakon završetka nagradne igre ista će se obrisati.

Kako skenirati sa mobitela pogledajte na ovim uputama.

Rok za prijavu: 3. svibnja 2020.

Imate dva tjedna da izradite svoj crtež i pošaljete ga nama, rezultati će biti objavljeni do 11. svibnja. EJU i ISF zadržavaju pravo imenovati žiri.

Nagrade koje predstavlja EJU Diamond Supplier IPPONGEAR:

1. mjesto

Bijeli Judogi za mladog prvaka + Zlatni 'Backnumber' olimpijca Lukasa Krpaleka sa autogramom.

2. mjesto

Super lijep ruksak


3. mjesto

100% pamučna Judo majica sa svim Judo vrijednostima na leđima

Svi sudionici dobiti će naljepnice s logotipom projekta Judo Školske Lige

Samo naprijed, dragi prijatelji, talentirani ste!