Barbara Matić i Karla Prodan dobile na korištenje sponzorske automobile

Sportašice godine, prema izboru Hrvatskog olimpijskog odbora i Sportskih novosti, Barbara Matić i Karla Prodan, dobile su na korištenje sponzorske automobile tvrtke Viator d.o.o., odnosno njihove franšize Last minute rent a car.

Početak 2021. godine donio je nastup najboljih judašica i judaša na Mastersu u Dohi, a po povratku iz Katara, Hrvatski judo savez i tvrtka Viator d.o.o. sa svojom franšizom Last minute rent a car, odabrali su Barbaru Matić i Karlu Prodan kao sportaše koji će voziti Opel Astre.

- Iznimno smo zadovoljni odnosom s Hrvatskim judo savezom, čiji smo ponosni sponzor. I u narednim godinama ćemo nastaviti podržavati jednu od najbolje organiziranih sportskih organizacija, a čije su Barbara i Karla vrhunske predstavnice. S užitkom im uručujem ključeve Opel Astri sa željom da voze sigurno i oprezno na putu prema Olimpijskim igrama i novim uspjesima – rekao je vlasnik Last minute rent a cara, Trpimir Botica.

Judašice nisu skrivale svoje zadovoljstvo automobilima:

- Zahvaljujem gospodinu Botici i svima u tvrtki što su odabrali Karlu i mene te nam dali automobile na korištenje. Ovo nam je ujedno još jedna obveza, kao i motiv, da nastavimo s kvalitetnim radom i medaljama. Zna se kako je Tokio ove godine glavni cilj, a uz potporu sponzora i Hrvatskog judo saveza, sve je lakše – rekla je Barbara Matić, koja će, kao i Karla Prodan, na iduće reprezentativne pripreme, kao i bliže europske destinacije ići u brandiranim Opel Astrama.