Hrvatska judo obitelj vratila osmijehe i pokazala da je judo više od sporta

U humanitarnoj akciji "VRATIMO OSMIJEH - JUDO VIŠE OD SPORTA", koju je Hrvatski judo savez organizirao u samo sedam dana, prikupljeno je dovoljno sredstava da omogućimo domovima potrebno.

Ukupno smo skupili 110.700,00 kn u novcu, 643,40 kn u donacijama društvenih igara AMD prometa d.o.o, a Talentshow d.o.o. je donirao društvene igre direktno domu "Kuća sretnih ciglica" u Slavonskom Brodu.

Kupili smo senzornu penjalicu Domu za djecu Lipik u iznosu od 55.801,88 kn, te smo 44.852,44 kn uplatili Dječjem domu Sv. Ana u Vinkovcima. Domu Kuća sretnih ciglica omogućili smo sportsku opremu u iznosu od 1.512,20 kn i potrebne kišobrane i kabanice u iznosu od 8.400,00 kn.

Puno hvala svim našim partnerima – Concorda d.o.o, Studio arena d.o.o., Viator d.o.o., obrtu Tangir, Ghia staff d.o.o., Tendo sport j.d.o.o., Crni vjetar d.o.o., Hanza media d.o.o., obrtu TRIGGERIMPULSE, Simps d.o.o. itd…, Hvala svim judo klubovima koji su putem raznih akcija u svojem klubu sakupljali novac.

Hvala JK Samuraj, koji je prikupio sredstva prodajom knjiga na Adventu u Đakovu. Hvala JK Vinkovci koji su održali treninge za 13 štićenika doma Sv. Ana.

Hvala Barbari Matić i trgovačkom centru Joker koji su buvljakom prikupljali novac za humanitarnu akciju i razglasili vijest o akciji u Splitu i okolici.

Hvala i svim našim reprezentativcima koji su pozivali putem društvenih mreža na sudjelovanje u humanitarnoj akciji.

Još jednom HVALA svima koji su nam se pridružili da ostvarimo cilj i na taj način pomogli djeci koja su smještena u domove pune ljubavi te djeci koja će zbog nesretnih životnih okolnosti biti smještena u domove pune ljubavi.

SVIMA VELIKO HVALA!