Dubrovnik 1966 prvak Hrvatske Judo Lige!

Dubrovnik 1966 je postao prvakom Hrvatske Judo Lige u muškoj i ženskoj konkurenciji, u Puli gdje se održalo posljednje kolo Hrvatske Judo Lige.

Jedan od najzanimljivijih mečeva koju je cijela dvorana pratila do posljednje sekunde, bio je meč između muških ekipa JK Dubrovnik 1966 i domaćina JK Istarski Borac. U prvom meču Piras protiv Glasnovića donosi vodstvo Istarskom borcu. Idući meč u kategoriji -73kg mnogi su "zacrtali" kao odlučujući meč između ove dvije momčadi. Zanimljiva borba između Crnova i Semiza završila je neodlučeno.

U kategoriji -81kg Marijanović je pobjedio Šekuljicu sa Uchi-matom. Borba između Ilića i Panžića također je bila jedna od najzanimljivijih borbi današnjeg dana. Ilić je odlično otvorio borbu sa Sasae-tsurikomi ashiem, ali ni to nije bilo dovoljno da bi osvojio bod protiv iskusnog Panžića koji je u istoj borbi pokazao snagu i vrhunsku pripremljenost u parternim tehnikama. Borba je završila neodlučeno.

U posljednjem meču između ove dvije momčadi Mekić je bio bolji od Islambašića i tako donosi pobjedu Dubrovniku 1966 sa 2:1.

Poredak muški:

  1. Dubrovnik 1966
  2. Istarski borac
  3. Dalmacijacement
  4. Dugave
  5. Dubrovnik

Poredak žene:

  1. Dubrovnik 1966
  2. Pulafit
  3. Dubrovnik

Hrvatski judo savez čestita ekipama na ostvarenom uspjehu !